Mit jelent nekem a DXN? (Fotók)

Mit jelent nekem a DXN?
Őszinte leszek. Amikor ex. férjem megismertetett a DXN-nel, nem jelentett nekem semmit. Sőt határozottan idegesített, hogy folyton ez a téma, egekig magasztalja, állandóan valami ganodermáról beszél, amiről fogalmam sem volt hogy mi, de nem is nagyon érdekelt. Biztos voltam abban, hogy valahol jól kimosták az agyát, és úgy maradt szegény. Aztán hozott egy csomag kávét. Na jó- gondoltam- azért még megkóstolhatom!
Megkóstoltam! Azóta nem vagyok képes, és nem is akarok mást inni. A történet izgalmas fordulatot vett, és olyan események sora következett, ami még legszebb álmaimban sem fordult elő! Ha kiváncsi vagy a folytatásra, bővebben megismerheted a történetet itt!
Szóval én is beleszerettem. A termékek verhetetlenek, és pótolhatatlanok. Az árak kifizethetők, szolídak. Az üzlet igazságos, és mindenkinek esélyt ad. Nagyon jó érzés az, amikor a szeretteimnek, barátaimnak, és mindenkinek aki megbízik bennem, ajánlani tudok valamit őszintén, és tiszta szívvel! Az sem rossz, amikor viszonzásképpen arról számolnak be, hogy sorra elmúlnak a különféle nyavaják. (Melyek között olyan betegségek is szép számmal akadnak, amikről úgy tudtuk, már sosem múlhat el!)
Szóval akkor is népszerűsíteném, ha soha egy árva fillért sem kapnék érte!

drlim.jpg
A fotókon a DXN alapítójával  Dato' dr. Lim Siow Jin -nel vagyok látható.


Itt Jan Yau-val, a DXN ganoterepeutájával fényképezkedtem, aki ganoterepeuta képzésben részesitett.
Ez utóbbi fotó hónapokkal később készült...,azt hiszem már ítt is jól látszik a ganoderma hatása, ha a két fotót összehasonlítod. ( Most még jobb a helyzet!)